• Nederlands
banner_HBVI2014_120120.gif
banner_Festa2014_120120.gif

Beleef Het Beste van Italië

Videofragment 1

Videofragment 2

Nieuws

Het Beste van Italië, 8 & 9 november 2014. Beleef Italië zoals u het nog nooit beleefd heeft!

image002.jpg

8 en 9 november in het Hilton
Het Beste van Italië 2014, wederom een succes!

Hilton Amsterdam behoort tot de beste hotels van ons land en het is ons dan ook een eer en genoegen geweest om hier het allerbeste van Italië te mogen presenteren. Op zaterdag 8 en zondag 9 november vond hier de 4e editie van het meest exclusieve Italiaanse evenement plaats dat Nederland rijk is. Klik bij een van onderstaande links om de foto's van Het Beste van Italië 2014 te aanschouwen.

klik hier voor de foto's van Dick v.d.Biezen2014
klik hier voor de foto's van Damon Fotografie2014

Klik hier om uw ticket te kopen.
U krijgt € 2,50 korting in de voorverkoop en ontvangt tegen inlevering van uw voorverkoopticket een gratis Italië Magazine t.w.v. € 5,95.

Programma HBVI 2014.

Plattegrond HBVI 2014.

Festa dell'Opera

Versie_2_logo.png

Op zaterdag 8 november vindt er een prachtig diner avond plaats met hoogstaande culinaire gerechten in Ristorante Roberto's. Niet alleen het 20-jarig bestaan van dit restaurant wordt gevierd, maar het diner wordt ook een betoverend einde van de eerste dag van Het Beste van Italie. Deze avond wordt gevuld met fraaie aria's uit de mooiste opera's, afgewisseld met sfeervolle lichte nummers. Opera per Tutti! en de Executive Chef Franz Conde zullen u een onvergetelijke avond bezorgen..

Klik hier om uw ticket te kopen voor 'Festa dell'Opera' Reserveer nu met korting. Vanaf 4 personen voor €69,- i.p.v. €79,-. Er zijn nog maar enkele van de maximaal 120 beschikbare zitplaatsen vrij.

1.jpg

Uitreiking certificaat Ospitalitá Italiana

image003.jpg
Het certificaat Ospitalitá Italiana wordt uitgereikt door de Italiaanse Kamers van Koophandel. Dit certificaat wordt wereldwijd uitsluitend toegekend aan Italiaanse restaurants die zich weten te onderscheiden door de echte Italiaanse producten, keuken en gastvrijheid aan de tafelgasten te serveren. Tijdens Het Beste van Italië worden op zondag 9 november om 14 uur enkele top Italiaanse Restaurants hiermee onderscheiden. Prijzen worden uitgereikt door de heer Roberto Payer, voorzitter van de Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland.

Het Beste van Italië. Een event waar veel te beleven valt... De primeurs:

Perle.jpg
De nieuwe oogst van parels is net op tijd binnen. Hier bedoelen wij mee, Le Perle. De exclusieve kaviaarsoort uit de streek van Brescia. De meest exclusieve importeur van kaviaar in Nederland, House of Caviar, zal de bezoekers trakteren om deze lekkernij als eerste te mogen proeven.
Als er iets is dat tot een toppunt van gastronomische verwennerij aanspreekt, is dat de witte truffel wel. De nieuwe oogst van herfsttruffels gaat in Italië de aankomende week van start en de eerste worden tijdens het evenement al aan u gepresenteerd. Bij Truffel Factory zal Rob Bil enkele truffel-workshops geven en u alles over truffels vertellen.
images.jpeg
hbvi-16.jpg
Lancering van de nieuwste illy art collection De nieuwste illy art collection is ontworpen door een collectief aan kunstenaars onder leiding van Robert Wilson. The Watermill Center, een laboratorium voor kunst, heeft gediend als inspiratie voor deze prachtige driekleurige collectie. Het Beste van Italië is uitgekozen voor de lancering van deze nieuwe collectie. Als bezoeker van het evenement krijgt u dus een primeur!
Ontdek de geheimen en tips voor een stijlvol ingerichte eettafel tijdens de feestdagen. Bezoek de stand van G-eye. Styliste Chantal Greeven zal tijdens haar workshops enkele tips met u delen om uw tafel stijlvol aan te kleden voor de aankomende feestdagen. En er is nog meer: bij de stand van Season Flowers vertelt bloem arrangeur Maikel Mulder u drie keer per dag op welke wijze u bijzonder creatief kunt zijn in het samenstellen van arrangementen met bloemen voor de aankomende feestdagen.
Fotolia_31297153_S.jpg
masterclass.jpg
Gratis kookworkshop door Executive Chef Franz Conde van het Hilton Hotel. Leer een klassieker bereiden: Pizzette di Sophia Loren Iedere dag zijn er drie masterclasses van circa 15 minuten. Executive Chef Franz Conde vertelt u de geheimen van dit heerlijke gerecht, maar staat ook klaar om uw vragen over kooktechnieken te beantwoorden. Mis het niet. Het zijn exclusieve workshops die na het evenement alleen deel uit maken van een betaalde kookworkshops.
L.J. Westra de Diamantenbewerker In Italië is de diamant zeer geliefd vanwege het heldere licht aldaar dat door de weerkaatsing in de steen extra naar voren komt. De 4 C’s die bij een diamant dit leven veroorzaken- Clarity, Cut, Colour en Carat- hebben voor John Westra geen geheimen meer. Als 16-jarige leerling begonnen in een groot diamantslijpatelier in de Amsterdamse pijp is hij nu vakman in hart en nieren. Zijn werkplaats is gevestigd in de diamantbeurs van Amsterdam. Tijdens het Beste van Italië 2014 geeft John met zijn mobiele slijptafel demonstraties in het creëren van het “leven “ van deze prachtige steen. Met liefde voor zijn beroep als diamantair adviseert hij u over het onderhoud van uw eigen sieraden, is er gelegenheid tot het laten bepalen van de waarde van uw eigen diamant en geeft hij desgewenst gedegen en betrouwbaar advies bij aankoop van een steen.
VIE.jpg
background-trouwen_backgroundImage-598x299.jpg
image004.jpg

Reacties

De unieke samenwerking van Maestro Events en Louwman Exclusive, vorig jaar in Utrecht, heeft niet alleen veel exposanten en bezoekers opgeleverd, maar ook heel veel reacties via de website en Facebook-pagina van Het Beste van Italië. Laat u overtuigen...

“Graag wil ik je complimenteren met het fantastische evenement van afgelopen weekend bij Louwman Exclusive Cars. De locatie was perfect gekozen en het heerlijke eten van het restaurant van Mario Uva paste goed in de entourage. Vooral het kleinschalige trok me erg aan. Wat mij betreft: voor herhaling vatbaar.”

“Wij hebben genoten en ik hoop dat het ook voor jullie een zakelijk succes was. Zoals je mogelijk weet ben ik een grote fan van Italië en ik kom al bijna vijfendertig jaar op Sardinië. Ik word dus altijd blij om het Italiaanse leven in Nederland te voelen.”

“Het genieten begon al voordat we binnen waren. Omdat de parkeerplaats vol was, werden we naar de Haarrijnse Plas verwezen en daar stonden pendelbusjes klaar om ons te brengen en te halen. Geweldig. Verder was ik erg onder de indruk van de wijnen van Bocelli, de truffelproeverij en Ron van den Bosch, een juwelier die creatief is met Carbon. En wat leuk om Saskia Balmaekers nu eens echt te ontmoeten. Complimenten, tot volgend jaar!”

“Bedankt voor dit prachtige evenement. Denk dat weer veel bezoekers hebben kunnen genieten van onze gezamenlijke passie: LA BELLA ITALIË. Zeker voor herhaling vatbaar dus op de enige locatie die past bij het beste van Italië.

“Mag ik jullie bedanken voor een geweldig mooi evenement?! In het leven is maar één ding belangrijk; de mensen mooie ervaringen bezorgen.”

automotive_02.jpg
Sponsoren_kopie.jpg

Openingstijden


Openingstijden bezoekers: zaterdag & zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Concertdiner:
van 18.30 uur tot ca. 22.30 uur.
hompage4
hompage3.jpg
hompage2.jpg
hompage1.jpg